Scopul nostru este de a oferi produse sigure, care să protejeze sănătatea, să ofere prospețime și puritare, dar și să ocrotească mediul.

Atragem o deosebită atenție apei pe care o consumi zi de zi și pe care o utilizezi în pregătirea diverselor mâncăruri și băuturi.

Sănătatea ta și a familiei tale este influențată direct de calitatea apei consumate direct sau indirect. Fie că ajunge în organism prin intermediul ceaiului, cafelei și a mâncării, sau prin consum direct, apa are un impact deosebit de important asupra sănătății și a bunei funcționări a organismului.

Apa consumată zilnic trebuie să aibă un conținut potrivit de săruri și minerale. De asemenea, este foarte important ca aceasta să nu conțină substanțe dăunătoare organismului. Iată de ce, îți oferim filtre de apă care purifică și îmbunătăţesc gustul şi calitatea acesteia într-un mod eficient şi la un preț accesibil.

Filtrele de apă te vor uimi cu capacitatea lor de a reda gustul natural al apei - fără clor și metale, fără rugină, dar şi fără conținut pe plastic sau alte substanțe chimice cu care se impregnează apa îmbuteliată.

Astfel Cănile Filtrante de apă vă oferă apa pură direct în bucătărie, fără a mai fi nevoie să cumpărăți, să transportați și să depozitați apă îmbuteliată. 

S.C. EDRESSIT SRL-D
CIF RO34646414
J40/7192/2015
Sediu Social: str. Ramnicu Valcea, nr. 4, bl. S19, ap. 28, Sector 3, Bucuresti
Cont bancar:RO22INGB0000999906224811
Banca: ING Bank

contact@canafiltranta.ro