Telefon
Lu - Vi
9:00 - 19:00

0765-425-861

media

Cunoaștem cu toții că starea noastră de sănătate este influențată de mediul care ne înconjoară și, mai ales, de apa pe care o bem. Teoretic, apa de la robinet trebuie să fie curată, fără nitrați, nitriți sau impurități care dăunează. Însă, mulți consumatori ai apei de la robinet se plâng de gustul ei ciudat, de mirosul de clor, iar uneori și de culoare. Direcțiile de sănătate publică nu se prea complică cu aceste lucruri, afirmând că toate substanțele nocive nu prezintă un pericol pentru sănătate. Dacă ești de altă părere, tu ești cel care trebuie să se ocupe personal de această problemă. Care ar fi soluția în acest caz?

Problema impurității și durității apei poate fi remediată chiar la tine acasă, simplu, prin cănile filtrante de apă. Acestea au fost special concepute pentru a asigura filtrarea suplimentară a apei de la robinet. O cană filtrantă are funcția de a elimina substanțele pe care sistemul centralizat de procesare a apei nu reușește să le elimine: clorul, metalele grele, compuși chimici care afectează gustul, mirosul și culoarea apei.

Cu siguranță, ai observat pe vasele de bucătărie depuneri de carbonaţi insolubili. Cei mai mari inamici ai sănătății care se conțin în apa de la robinet sunt clorul, nitriții și nitrații. Aceștia sunt prezenți în apă peste limita CMA (50 mg/L) și pot declanșa probleme grave de sănătate. Organizațiile mondiale pentru sănătate au recunoscut unanim despre acțiunea cancerigenă a acestor substanțe. Cănile filtrante reduc în mod substanțial duritatea apei care este cauzată de ionii de calciu şi de magneziu care ajung în apă în urma reacţiilor cu acid carbonic şi cu diferiţi agenţi biochimici din sol. Mai mult, cănile filtrante vin să denitreze apa de la robinet și să o facă sigură pentru consum.

De cele mai dese ori, sistemele de livrare a apei eliberează substanțe nocive în țevi. De aceea, dacă ești de partea normelor superioare celor stabilite de direcțiile de sănătate publică, ia măsuri de filtrare a apei pe care o consumi. Îți poți alege un filtru de apă foarte bun în ceea ce privește eficiența, prețul și calitatea acestuia, iar cel mai recomandat produs este Cana filtranta Dewberry: soluția ideală pentru bucătăria ta!

Având o Cana filtranta Dewberry, nu va mai fi nevoie să cumperi apă îmbuteliată care, de multe ori testată pe rafturile magazinelor, a fost detectată cu valori mai mari de substanțe nocive. Astfel, îți va fi simplu să gătești mâncare, să-ți faci cafeaua sau ceaiul, păstrându-le gustul autentic fără să mai fii deranjat de miros de clor sau gusturi ciudate. O proprietate excelentă a acestui produs este că are capacitatea de filtrare de 300 litri de apă cu o durată de utilizare de până la 3 luni, moment sesizat de  indicatorul electronic al cănii, și este foarte comod în utilizare.

  • Jan 18, 2018
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii deocamdata

Lasă un comentariu

Completeaza campurile obligatorii*