Telefon
Lu - Vi
9:00 - 19:00

0765-425-861

media

Apă pură direct în bucătărie

Este important ca apa pe care o consumi zilnic să aibă un conținut potrivit de săruri și minerale. De asemenea, este foarte important ca pe lângă acestea, apa să nu conțină substanțe dăunătoare organismului. Apa potabilă potrivită pentru consumul zilnic este apa filtrată. Adică apa din care sunt extrase toate substanțele nedorite (clor, metale, rugină etc.) dar care are în același timp substanțele necesare organismului.

Apa de la robinet este potabilă dacă este filtrată. Aceasta conține substanțele minerale necesare organismului uman, fiind captată din râuri și tratată în uzine speciale de producere a apei potabile.

Probleme: Pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, în apa de la robinet se introduce clor. În plus, pe parcursul rețelelor de distribuție, aceasta este influențată de alți factori externi - metale, rugină etc. Acestea îi pot afecta gustul și mirosul.

Soluție: Filtrarea cu ajutorul fitrelor pe bază de cărbune activ.

Fenomenul care are loc la filtrarea apei pe cărbune activ se numește adsorbție. Adsorbția este procesul de adeziune a compușilor dizolvați în apă pe suprafața unui solid, fără reacție chimică. Cărbunele activ este la momentul actual compusul cel mai adsorbant cunoscut vreodată, datorită structurii sale extrem de poroase (suprafața internă variază între 500 și 1500  m2/g ). Cărbunele activ este obținut prin arderea și oxidarea selectivă a materiei prime care este de fapt coaja nucilor de cocos sau cărbunele brut.

Filtrele de apă pe bază de cărbune activ elimină toate substanțele nedorite precum: clorul, rugina, metalele grele, pesticidele, nitrații și alte impurităţile organice dăunătoare organismului.

De asemenea, cănile filtrante mențin substanțele minerale vitale pentru organism, făcând-o astfel potrivită pentru consumul zilnic. Veți evita astfel și pericolul apei mineralizate în exces sau invers, unei ape sărăcită în substanțe minerale din cauza unei filtrări excesive (filtre cu osmoză inversă folosite la fabricarea majorității apei îmbuteliate).

În plus, cănile filtrante reduc duritatea apei, eliminând și substanțele nedorite care nu dispar prin fierbere.

Aici puteți vedea tehnologia de captare și tratare a apei potabile de către Apa Nova București prin VEOLIA apă.

Rezultatul LUNAR al Analizei apei Potabile din zona dumneavoastră poate fi descărcat aici.

Metoda este similară în majoritatea localităților din țară.

Despre cănile filtrante

Cănile filtrante vă oferă apa pură direct în bucătărie, fără a mai fi nevoie să cumpărăți și să transportanți apă îmbuteliată. Cu un design atrăgător, comode şi ultra portabile, cănile filtrante uimesc prin calitatea desăvârșită și prețul accesibil.

Filtrând apa, veţi beneficia zilnic de apă pură cu mai puțin de 10 bani/litru. Cartușele cănilor filtrează între 200 şi 300 de litri de apă, în funcţie de model. Prețul variază între 20 şi 37 lei. Astfel, o familie de 4 persoane va economisi 210 lei lunar şi aproximativ 2520 lei anual pentru apa plată (estimând prețul apei plate îmbuteliate la 1 leu/litru).

  • Feb 02, 2018
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii deocamdata

Lasă un comentariu

Completeaza campurile obligatorii*